Kapsułki do czyszczenia zmywarek Tytan 5w1 3x20g

Kapsułki do czyszczenia zmywarek Tytan 5w1

Kapsułki do czyszczenia zmywarek Tytan 5w1 są świetnym rozwiązaniem na oczyszczenie Twojej zmywarki i odświeżenie jej w doskonałej cenie.

Kapsułki do czyszczenia zmywarek Tytan 5w1 – opis

We wnętrzu Twojej zmywarki codziennie zbiera się tłuszcz i brud, który możesz regularnie usuwać dzięki nowym kapsułkom do czyszczenia zmywarki Tytan.
Dlatego też raz w miesiącu przed zmywaniem, oprócz detergentu, wrzuć kapsułkę na dno zmywarki. Kapsułka wyczyści Twoją zmywarkę w czasie cyklu mycia naczyń. Przy zakupie otrzymujesz trzy takie kapsułki, a więc co za tym idzie, przez trzy miesiące zapewniasz zmywarce czystość i świeżość. Są to tylko cztery takie zakupy w roku, więc warto przeznaczyć na to poniżej 40 złotych rocznie. Poza tym kapsułki idealnie nadają się do każdego typu zmywarki. Nie ma zmywarki, która oparłaby się urokowi naszego środka. Gdy już zastosujesz go, poczujesz różnicę, w przypadku stosowania kapsułek czyszcących i bez nich.

Działanie kapsułek do czyszczenia zmywarek Tytan.

Kapsułki do czyszczenia zmywarek Tytan 5w1 to wysoce specjalistyczny produkt, który:

• Usuwa tłuszcz oraz kamień w trakcie standardowego cyklu mycia Twoich naczyń.
  • Pozostawia Twoją zmywarkę czystą i bez nieprzyjemnych zapachów.
  • Zapewni ochronę na długo i w doskonałej cenie.

Co więcej…

Nie musisz już więcej czyścić zmywarki opróżniając komorę oraz nastawiając na długi program mycia. Nie warto tracić czasu, wody oraz pieniędzy – dbaj o Twoją zmywarkę w trakcie mycia naczyń.
Produkt przy regularnym stosowaniu przedłuża wyraźnie żywotność zmywarki. Dzięki kapsułce czyszczącej Tytan Twoja zmywarka pozostanie higienicznie czysta i sprawna na dużo dłużej. Kapsułka dociera nawet do trudno dostępnych miejsc, takich jak ramię natryskowe, grzałka i filtr. Nie doczyści Ci tak Twojego sprzętu standardowa kapsułka do zmywarki, podczas standardowego cyklu zmywania. A tutaj otrzymujesz od nas tak doskonały produkt o ogromnej prostocie użycia i o szerokim wachlarzu działania.

Dlaczego kapsułki do czyszczenia Tytan…

Tak innowacyjny produkt jak nasz jest doskonałym produktem do właściwej ochrony i pielęgnacji zmywarki. Stosowany raz w miesiącu jest wygodny w użyciu i bardzo ekonomiczny.