Kapsułki do zmywarki Tytan All in 1 30szt

Kapsułki do zmywarki Tytan All in 1 - 30szt

Kapsułki do zmywarki Tytan All in 1 30szt. zapewnią Ci kompleksowe działanie na naczynia oraz na zmywarkę. Zawierają w sobie wszystko, czego potrzebuje Twoja zmywarka i naczynia. W dobrej cenie nabędziesz produkt wysokiej jakości.

Kapsułki do zmywarki Tytan All in 1 30szt. – opis.

Nasze kapsułki zapewnią Ci doskonałą czystość i świeżość w zmywarce a także bezpieczeństwo naczyń i sztućców. Ponadto na naczyniach i sztućcach nie zostawisz smug i będą one pięknie błyszczeć. Zmiękczanie wody sprawi, że nie będzie osadzał się kamień i inny osad. Idzie za tym również brak konieczności stosowania soli. W dodatku Twoje sztućce są chronione przed korozją. To wszystko otrzymujesz od nas w jednej kapsułce.

Działanie kapsułki do zmywarki Tytan All in 1.

Funkcje kapsułek do zmywarek Tytan:
– Skutecznie czyszczą nawet w niskich temperaturach, usuwają trudne zabrudzenia, przypalenia i tłuszcz.
– Nabłyszczają: nadają naczyniom krystaliczny połysk bez plam, zacieków i smug.
– Zmiękczają wodę.
– Chronią zmywarkę – zapobiegają tworzeniu się kamienia.
– Zabezpieczają szkło – zapobiegają jego matowieniu.
– Chronią stal przed korozją.
– Pozostawiają długotrwały świeży zapach.

Sposób użycia:

1. Przed włożeniem do zmywarki usuń z naczyń i sztućców resztki jedzenia. Naczynia należy układać zgodnie z instrukcją zmywarki, tak aby nie utrudniać obrotu górnego i dolnego ramienia natryskowego. Przed uruchomieniem zmywarki koniecznie sprawdź czy filtr jest czysty.
2. Umieść kapsułkę do zmywarek Tytan w dozowniku, a jeśli się nie zmieści to umieść ją na dnie zmywarki.
3. Szczelnie zamknij drzwi zmywarki i włącz urządzenie.

Jeszcze raz tabletki All in 1…

Zastosowanie tabletek typu All in 1 jest ekonomiczne, gdyż sprawia, że nie musimy dolewać płynu nabłyszczającego. Nie potrzebujemy także soli, gdyż posiada ją nasza tabletka. Również odświeżacz stanie się zbędny w przypadku użycia tabletki Tytan All in 1. Najbardziej opłaca się stosować tabletki typu All in 1 gdy nie zmywamy zbyt dużo.

Bardzo ważnym jest w przypadku tabletek do zmywarki All in 1 wybranie jednego z dłuższych pełnych programów zmywania. Zapewni to rozpuszczenie się tabletki i jej odpowiednie działanie. W razie wybrania krótkiego programu, tabletka może się nie rozpuścić a jej resztki zostaną na naczyniach.

Dlaczego tabletki do zmywarki All in 1 30szt…

Podstawowym atutem oferowanego przez nas produktu jest wszystko w jednym. Gwarantuje to przy każdym zmywaniu czystość, świeżość i ochronę zarówno naczyń jak i zmywarki. Za zakupem zdecydowanie też przemawia cena. Zapraszamy.

Sztuk w kartonie: 12
Sztuk na palecie: 480

Zachęcamy Państwa do sprawdzenia pełnej oferty.