Płyn do mycia kuchni Tytan ekspert w kuchni – ECO

Płyn do mycia kuchni Tytan ekspert w kuchni – ECO zapas koncentrat jest świetnym środkiem czyszczącym w kuchni w ekonomicznym opakowaniu.

Płyn do mycia kuchni Tytan ekspert w kuchni przeznaczony jest do mycia różnego rodzaju zabrudzeń. Skutecznie usuwa brud, tłuszcze i powstałe osady z tłuszczu na płytach grzewczych, kuchenkach, kuchenkach mikrofalowych, okapach, blatach, szafkach, zlewozmywakach, płytkach oraz innych powierzchniach.Doskonale nadaje się do czyszczenia ram okiennych PCV. W zależności od tego z jakim rodzajem zabrudzeń będziemy chcieli się uporać, możemy zastosować dwa sposoby pracy rozpylacza poprzez obrócenie główki. Z Tytanem w Twojej kuchni zapanuje ład i porządek.

Zawartość: 250g