Tabletki do mycia naczyń w zmywarkach Tytan All in 1 – 40 szt.

Tabletki do mycia naczyń w zmywarkach Tytan All in 1 – 40 szt. dzięki formule all in one usuwają tłuszcz, zapewniając tym samym idealną czystość naczyniom. Świetnie radzą sobie w niskich temperaturach, usuwając nawet trudne zabrudzenia. Nabłyszczają naczynia nadając im krystaliczny połysk, zmiękczają wodę, zapobiegają tworzeniu się kamienia, chronią stal przed korozją a szkło przed matowieniem i pozostawiają świeży zapach na długo.

Sposób użycia:
1. Przed włożeniem do zmywarki usuń z naczyń oraz sztućców resztki jedzenia. Naczynia układaj zgodnie z instrukcją zmywarki, tak aby nie utrudniać obrotu górnego i dolnego ramienia natryskowego. Przed uruchomieniem zmywarki koniecznie sprawdź czy filtr jest czysty.
2. Umieść tabletkę do zmywarek Tytan w dozowniku, a jeśli się nie zmieści, to umieść ją na dnie zmywarki.
3. Szczelnie zamknij drzwi zmywarki i włącz urządzenie.

Sztuk w kartonie: 12
Sztuk na palecie: 720