Dwufazowa kostka do WC Tytan lawendowy koszyczek

Dwufazowa kostka do WC Tytan lawendowy koszyczek 40g jest doskonałym wyborem dla każdej toalety.

Dwufazowa kostka do WC Tytan lawendowy koszyczek – opis.

Miejscem, w którym zdecydowanie i szczególnie należy dbać o czystość, jest toaleta. Z racji tego jest szczególnie narażona na szybki i nieustanny rozwój szkodliwych zarazków, bakterii, grzybów i pleśni.

Dwufazowa kostka do WC Tytan przeznaczona jest do urządzeń sanitarnych. Specjalnie dobrana kompozycja składników pozwala na osiągnięcie potrójnego działania. Kostka czyści, odświeża i pozostawia obfitą pianę. Kostka do WC jest wynalazkiem niemal równie rewolucyjnym jak toaleta ze spłuczką. Pojawiła się w połowie lat 60-tych XX wieku. Całkowicie odmieniła standardy higieny i czystości. Ponadto poprawiła warunki sanitarne w toaletach i zaoszczędził szorowania.

Dwufazowa kostka do WC Tytan zawieszana w specjalnym koszyczku odświeża oraz w niewielkim stopniu czyści wnętrze muszli. Również często kostka do wc zawiera substancje, które zapobiegają osadzaniu się kamienia. Kamień, jak wiadomo niszczy urządzenie oraz może  ułatwiać rozwój bakteriom i grzybom. Dzięki zawieszce do WC nasza toaleta będzie zawsze świeża, czysta, a nieprzyjemny zapach szybko się ulotni. Wynika to z faktu, że za każdym spłukaniem woda zamieni się w płyn oddziałujący na powierzchnię muszli. Poza tym, że oczyści ją i zdezynfekuje to jeszcze pozostawi świeży zapach na dłużej bez konieczności używania płynu do WC.

Kostka do WC – działanie.

Nasza kostka do WC ma dwie fazy działania. W pierwszej dezynfekuje i , w drugiej barwi wodę i odświeża toaletę. Dzięki temu mamy kompleksową ochronę toalety i rzadziej sięgamy po szczotkę do czyszczenia toalet. Stąd bezpośrednio wynika nasze zadowolenie, że oferujemy Państwu tak nowatorski produkt. Również Państwo będą zadowoleni z użycia naszej kostki. Po jej zastosowaniu nie zamienisz już jej na inną, chyba że tylko zmienisz zapach, by uniknąć monotonii.

Dwufazowa kostka do WC Tytan gwarantuje czystość, ochronę przed bakteriami oraz miły lawendowy zapach po każdym spłukaniu. Co za tym idzie, uprzyjemni Ci to każdy pobyt w toalecie.

Zachęcamy Państwa do sprawdzenia naszej oferty.