Do kuchni

Płyn do czyszczenia płyt ceramicznych Tytan spray 500g
Płyn do mycia naczyń Tajfun cytrynowy 5kg
Balsam do mycia naczyń Tajfun lawenda z aloesem 5kg
Planujesz gruntowne sprzątanie kuchni, ale nie wiesz jak się za to zabrać? Bez obaw! Posiadamy szeroki asortyment środków czystości marki Tytan. To niezawodna opcja, dzięki której bez najmniejszych probelmów i dużego wysiłku, dotrzesz do najbardziej zanieczyszczonych i problematycznych zakątków Twojej kuchni!

Środki czystości do kuchenek:

Z pewnością każdy z nas miał do czynienia z przypalonymi resztkami jedzenia na kuchence, które są niezwykle trudne do usunięcia.  Na szczęście odpowiedni preparat szybko poradzi sobie z zabrudzeniami, nie uszkadzając czyszczonych powierzchni! A my właśnie takie posiadamy!

Środki czystości do piekarników oraz mikrofalówek:

Każdy z nas wie, że czyszczenie i piekarnika i mikrofalówki jest niezwykle uciązliwe, a przy tym czasochłonne. Niejednokrotnie zapieczone resztki jedzenia, czy to sosy czy mięsa, czy tłuszcze, są naprawdę trudne do usunięcia! Do takiej pracy przyda nam się środek czystości do zadań specjalnych, a my właśnie takie posiadamy. Sprawdź naszą ofertę!

Środki do lodówek:

Lodówka jest urządzeniem kuchennym, które bardzo szybko się brudzi, przede wszystkim ze względu na to, że ma do czynienia z surową i przetworzoną żywnością. Bardzo łatwo o pojawienie się pleśni i zabrudzeń, tym samym niebezpiecznych dla zdrowia bakterii. Stąd wiadomym jest, że regularne czyszczenie lodówki ma zatem ogromne znaczenie dla naszego zdrowia, nie wspominając oczywiście o kwestiach estetycznych. Zapraszamy do zapoznanie się z środkami czystości marki Tytan, niezbędnymi podczas sprzątania naszych kuchni!

Zachęcamy Państwa do sprawdzenia pełnej oferty.

Pozostałe kategorie produktów

Dostarczamy nasze produkty między innymi do miast takich jak: Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Białystok, Katowice, Gdynia, Częstochowa, Radom, Rzeszów, Toruń, Sosnowiec, Kielce, Gliwice, Olsztyn, Zabrze, Bielsko-Biała, Bytom, Zielona Góra, Rybnik, Ruda Śląska, Opole, Tychy, Gorzów Wielkopolski, Elbląg, Dąbrowa Górnicza, Płock, Wałbrzych, Włocławek, Tarnów, Chorzów, Koszalin, Kalisz, Legnica, Grudziądz, Jaworzno, Słupsk, Jastrzębie Zdrój, Nowy Sącz, Jelenia Góran, Siedlce, Mysłowice, Piła, Konin, Piotrków Trybunalski, Ostrów Wielkopolski, Lubin, Inowrocław, Suwałki, Stargard, Gniezno, Ostrowiec Świętokrzyski, Siemianowice Śląskie, Głogów, Pabianice, Żory, Pruszków, Leszno, Zamość, Łomża, Tarnowskie Góry, Ełk, Tomaszów Mazowiecki, Chełm, Mielec, Tczew, Kędzierzyn-Koźle, Przemyśl, Stalowa Wola, Biała Podlaska, Bełchatów, Świdnica, Będzin, Zgierz, Piekary Śląskie, Racibórz, Legionowo, Ostrołęka, Rumia, Piaseczno, Świętochłowice, Wejherowo, Sopot, Tarnowo Podgórne, Konstancin, Zawiercie, Wodzisław Śląski, Skierniewice, Starachowice, Starogard Gdański, Puławy, Tarnobrzeg, Kołobrzeg, Krosno, Radomski, Dębica, Otwock, Ciechanów