Płyn do mycia toalety WC Tytan zielony 700g

Płyn do mycia toalety WC Tytan zielony 700g jest świetnym produktem dla czystej, świeżej i bezpiecznej toalety w dobrej cenie.

Płyn do mycia WC Tytan jest środkiem, który ze względu na swoje właściwości bakteriobójcze (decyzją Ministra Zdrowia uzyskał pozwolenie na obrót produktem biobójczym nr 3980/10) doskonale czyści oraz dezynfekuje muszle ustępowe, pisuary, umywalki i inne ceramiczne urządzenia sanitarne. Usuwa osad kamienny, rdzę, brud i przykry zapach. Zawiera do 15% wagowych kwasu fosforowego.Właściwa konsystencja płynu ułatwia utrzymanie czystości bez konieczności szorowania. Nawet z pionowych powierzchni preparat spływa bardzo wolno wydłużając czas działania. Odpowiednio wyprofilowana szyjka umożliwia nanoszenie płynu w miejsca trudno dostępne.
* Produkt biobójczy należy używać z zachowaniem szczególnych środków ostrożności. Przed użyciem należy przeczytać etykietę i ulotkę informacyjną.