Tytan odkamieniacz w proszku – saszetka 30g

Tytan odkamieniacz w proszku – saszetka 30g skutecznie usuwa osad z kamienia z urządzeń drobnego AGD. Preparat przeznaczony jest do urządzeń takich jak: czajniki tradycyjne, elektryczne, ekspresy. Dzięki regularnemu stosowaniu można przedłużyć żywotność sprzętów i ograniczyć zużycie energii elektrycznej. Nie stosować do urządzeń aluminiowych oraz żelazek.

Sposób użycia:
Ekspresy: Jeżeli producent sprzętu nie wskaże inaczej, należy zawartość opakowania Tytan odkamieniacz w proszku – saszetka 30g rozpuścić w 500 ml wody i całość wlać do zbiornika urządzenia. Następnie włączyć ekspres i poczekać, aż cały roztwór spłynie do przygotowanego naczynia. Następnie wlać do zbiornika wyłącznie czystą wodę i dwukrotnie włączyć urządzenie w celu wypłukania. W przypadku dużej ilości osadu operacje należy powtórzyć.
Czajniki: Zawartość opakowania rozpuścić w 500 ml wody i całość wlać do zbiornika urządzenia. Zostawić na 15-20 minut. Następnie dokładnie wypłukać urządzenie czystą wodą. W przypadku dużej ilości osadu operacje należy powtórzyć.

Sztuk w kartonie: 20
Sztuk na palecie: 7680