Balsam do mycia naczyń Tajfun lawenda z aloesem 5kg

Balsam do mycia naczyń Tajfun

Balsam do mycia naczyń Tajfun lawenda z aloesem to świetny tego typu produkt w doskonałej cenie.

Opis produktu

Balsam do mycia naczyń Tajfun lawenda z aloesem jest bezlitosny dla tłuszczu ale łagodny dla dłoni. Jeśli często zmywasz naczynia, to Twoja skóra wystawiana jest za każdym razem na kontakt z detergentami. Szczególnie podatni w tym przypadku są ludzie związani zawodowo z gastronomią oraz osoby wyjątkowo wrażliwe na odtłuszczające właściwości płynów. Balsam aloesowy to odpowiedź na ich potrzeby; ma pH neutralne dla skóry a wyciąg z aloesu chroni ręce przed szkodliwym działaniem środków chemicznych. Dzięki Tajfunowi naczynia pozostają czyste i błyszczące. Jego gęsta konsystencja zapewnia wyjątkową wydajność. Delikatny zapach i właściwości myjące sprawiają, że zmywanie staje się przyjemne i ekonomiczne.

Tym co wyróżnia nasz produkt na rynku, jest cena. Ciężko jest znaleźć podobny produkt o podobnych parametrach w tym przedziale cenowym. Z uwagi na fakt, że postawiliśmy na starannie opracowaną recepturę, nie boimy się promować balsamu Tajfun na naszej stronie, aukcjach internetowych oraz w mediach społecznościowych.

Balsam Tajfun spotyka się z pozytywnym odbiorem i miłymi komentarzami ze strony użytkowników. Wynika to naturalnie z faktu, że jest wysokiej jakości produktem, za który dużo nie zapłacisz a z którego będziesz zadowolony.

Balsam do mycia naczyń Tajfun to doskonały wybór

Wynika to z faktu, że jest on niezwykle skuteczny w myciu naczyń, a przy tym nasze dłonie tego nie odczują. Dlatego też, sprawdza się zwłaszcza w przypadku delikatnych dłoni, które dotąd spotykały się z podrażnieniami od zwykłych płynów do naczyń czy innych środków. Do tego posiada miły lawendowo-aloesowy zapach, co uprzyjemnia zmywanie. Dodatkowym atutem naszego produktu jest opakowanie pięciolitrowe, które na długo wystarczy oraz jest w dobrej cenie. Zdecyduj się na balsam do mycia naczyń Tajfun a nie pożałujesz, ponieważ spotkasz się z świetnym produktem. Z pewnością szybko nie zrezygnujesz z tak starannie przygotowanej dla Ciebie oferty.